satsingsomra¦èder_knapper_bilde.jpg
satsingsomra¦èder_knapper_bilde2.jpg
satsingsomra¦èder_knapper_bilde3.jpg
cl_label_bronze.png
nhh-seafood-innovation.png

News

28 April 2017 09:52

Ny direktør for akvadivisjonen i Nofima

Bente Torstensen er ansatt som Nofimas nye direktør for akvadivisjonen. Dette er første gang Nofima plasserer en av sine direktører i Bergen

19 April 2017 10:55

The business of sustainable salmon

First published in The Huffington Post, by Gabrielle Walker, Redesigning business to meet global challenges

18 April 2017 08:02

Bruk stemmen din til å forme EUs neste forsknings- og innovasjonsprogram

Forskningsrådet ber om innspill fra NCE Seafood til hvordan det neste EU forsknings -og innovasjonsprogrammet bør utformes

10 April 2017 12:04

INNOVASJONSRAMMEN OG MILJØTEKNOLOGI – UTLYSNINGER RETTET TIL BEDRIFTER I KLYNGER

Som medlem av NCE Seafood har din bedrift mulighet til å søke om støtte til innovasjons- og FoU-prosjekter som andre bedrifter ikke får. Innovasjon Norge utlyser i 2017 to støtteordninger rettet mo...

6 April 2017 15:42

HAVROMMETS UNIKE MULIGHETER- FROKOSTMØTE

I dag møtte 94 mennesker opp på frokostmøte ved Grand Bergen for å høre mer om halvrommets unike muligheter. I samarbeid med NHH og Bergen Næringsråd inviterte vi til den tredje samlingen i møterek...

3 April 2017 13:29

SATS MARINT 2017- SAMLET OVER 120 DELTAGERE

Sats Marint 2017 samlet i overkant av 120 deltagere på Scandic Bergen City fra 15. til 16. mars, fra næring, forskning og forvaltning. Tema for konferansen var oppdrett og dyrking av marine arter.

31 March 2017 12:48

STORM I ET VANNGLASS- 100 STUDENTER DELTOK

Bort imot 100 studenter møtte torsdag ettermiddag opp for å delta på Storm i et vannglass ved Scandic Bergen City for å lære mer om mulighetene i de havbaserte næringene

30 March 2017 14:58

I DAG LYSTE VI UT STILLINGENE FOR SEAFOOD TRAINEE PROGRAMMET

Første kull med Seafood Trainee har vært en stor suksess. 28 talentfulle nyutdannede traineer er nå halveis i sitt program, og ser nå frem til neste samling som er i Brussel i forbindelse med Seafo...

May 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
1May
ACCEL Crossover 2017

1 May 2017

ACCEL Crossover 2017 er et 8 ukers intensivt program for innovative industriselskaper som ønsker å tilby nye produkter/tjenester mot sjømatnæringen. De heldige som kvalifiserer seg for deltakelse får…

9May
OFFICIAL DELEGATION FROM NETHERLANDS

9–11 May 2017

10May
KLAR FOR VEKST: DEL I: EKSPANSJON OG INTERNASJONAL VEKST - FINANSIELLE PARTNERE

10 May 2017

Hvilke finansieringsmuligheter finnes for selskap i vekstfase både fra bank, virkemiddelappart og privat? Vi ser nærmere på ulike finansieringsløsninger for prosjekt med EU/internasjonalt potensial, …

24May
Horisont 2020 – Prosjektutvikling - nivå 2

24 May 2017

Har du planer om å skrive en prosjektsøknad til Horisont 2020, verdens største forsknings- og innovasjonsprogram? Eller er du en EU-rådgiver som trenger å kjenne til hvordan man skriver gode søknader…

30May
CERMAQ SUSTAINABILITY SEMINAR 2017

30 May 2017

In cooperation with Cermaq we organize a seminar with focus on the future of global seafood.

5Jun
UN OCEAN CONFERENCE

5–9 June 2017

Our oceans, our future: partnering for the implementation of Sustainable Development Goal 14

6Jun
PARTNERMEETING

6 June 2017

Partnermeeting in NCE Seafood Innovation Cluster

8Jun
KLAR FOR VEKST: RIGGING FOR SALG

8 June 2017

DNB inviterer til frokostmøte: Salg av selskap kan være komplisert og tidkrevende og det er viktig å starte prosessen tidlig. I dette seminaret betraktes ulike aspekter i forbindelse med en oppkjøps…

12Jun
STOCKHOLM FOOD FORUM

12–13 June 2017

On the 12th–13th of June 2017, EAT will once again gather 500 of the brightest minds from the fields of science, politics, business and civil society at the Clarion Hotel Sign, Stockholm (Sweden). To…

21Nov
Partnermeeting

21 November 2017

Partnermeeting in NCE Seafood Innovation Cluster