We keep you updated on important news within seafood innovation.
Subscribe to our newsletter
Arrangerte Seafood Case Days på NHH
Sammen med Lerøy og NHH har NCE Seafood Innovation holdt Seafood Case Days onsdag 17. April. Her knyttes næringen og akademia sammen gjennom caseløsning.
The cluster has been through a busy year of projects, events, and the launch of two Industry Insight reports. Building and sharing knowledge and competence have been important this year, and it is reflecting the projects we have focused on.
Watch the highlights from the EY Aquaculture analysis 2023
On March 19th, NCE Seafood Innovation in collaboration with EY, discussed live the key findings from the newly released Norwegian Analysis 2023 with industry leaders.
Over 1000 deltakere fulgte lansering av Fiskehelserapporten 2023 direkte
NCE Seafood Innovation, Tekna Havbruk og fiskehelse, Veterinærinstituttet og Den norske veterinærforening inviterte til en digital og fysisk lasering av Fiskehelserapporten 2023 på Litteraturhuset i Bergen tirsdag 12 mars. Til sammen fulgte over 1000 deltakere med på lanseringen.
These startups will compete for the Seafood Innovation Award
Innovation Ahoy! We are excited to see 11 promising startups showcase their innovation at North Atlantic Seafood Forum in March. Hope to see you there!
I høst dro vi på turné langs kysten av Norge for å gjøre sjømatnæringen bedre kjent for vgs-elever. Etter å ha reist fra Rogaland i sør til Troms og Finnmark i nord, har nesten 1700 elever fått bryne seg på noen av utfordringene næringen prøver å løse.
Nyutdannet og på jakt etter en spennende start på karrieren? Som Seafood Trainee får du en krevende og utviklende ettårig traineestilling i en fremoverlent bedrift i sjømatnæringen. Oppstart er høsten 2024 og fristen for å søke er 1. februar.
Merry Christmas and thank you for a year of collaborative success!
Collaborations, meetings and projects could not be done without cooperating with our members and partners, and we look forward to doing even more of it next year.
Blue mussels or Mytulus edulis, in Latin, are well-known in the northern waters. Soon, they will be consumed by Norwegian chickens, at least if they get the results they are hoping for in the BlueMusselFeed project.